Haarensteyn opgeleverd

Ter gelegenheid van de oplevering van het project Haarensteyn kregen wij op 22 juni 2016 een heerlijke taart aangeboden van onze opdrachtgever.

Haarensteyn is een nieuw woon- en zorggebouw in het hart van Haaren. Het gebouw is nu door aannemer Remmers overgedragen aan woningcorporaties ‘t Heem en Woonveste.

Het prachtige nieuwe gebouw telt 63 huurappartementen op de verdiepingen. Op de begane grond biedt Zorgstichting ‘t Heem 24-uurszorg in de 34 zorgappartementen en huiskamers. Ook is het restaurant zeven dagen per week geopend. Daar kan iedereen terecht voor uiteenlopende gerechten in een gemoedelijke sfeer!

Directeur-bestuurder Gorter van Woonveste en wethouder Van den Dungen gaven in december 2014 het startsein voor de bouw van Haarensteyn. In anderhalf jaar tijd is het omvangrijke project gerealiseerd. Een appartement huren, zorg wanneer dat nodig is, ontmoeting en welzijn: Haarensteyn biedt al deze mogelijkheden. ’t Heem en Woonveste hebben een levendige plek midden in het dorp tot stand gebracht!

De komende tijd krijgt het buitenterrein kleur en wordt het terrasmeubilair geplaatst. Zodat iedereen ook buiten kan genieten! Verder verschijnen belevingsgangen en –hoeken op de begane grond en verzorgt Zorgstichting ’t Heem de verdere aankleding van het zorggedeelte. Zodat ook daar de nieuwe bewoners zich meteen thuis zullen voelen!

Alle appartementen zijn verhuurd. Vanaf 22 juni ontvangt dagelijks een aantal huurders de sleutel van hun nieuwe appartement. De cliënten die zorg van Zorgstichting ‘t Heem ontvangen, verhuizen 28 en 29 juni naar hun nieuwe zorgappartement. Half september volgen de officiële opening en een open dag.